Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Állatkerti gyereksztárok 2018. március 9.

Kiselefánt, erszényből kinézegető kengurukölykök, fészekben cseperedő vízmadarak, gundi és aguti kölykök várják a látogatókat a tavaszi napsütésben. És persze a gorillakölyök, akit nem egész nap, hanem 12 és 14 óra között lehet látogatni.

Bár a tavasz igazából még el sem kezdődött, máris sokféle kisállattal, kölyökkel és fiókával találkozhatnak Állatkertünk látogatói. Ott van Arun, a kiselefánt, a nemrégiben született gundi, aguti és csupasz turkáló kölykök, a Nagy-tó partján fészkelő madarak fiókáinak sokasága, a kis muntyákszarvas, és persze az erszényből már egyre többször kitekintgető kengurukölykök. Nem is beszélve a gorillacsalád legifjabb tagjáról, N’yaounda nevű nőstényünk december 23-án született kölykéről, akit viszont nem a teljes nyitvatartási időben, hanem csak naponta két órán át, 12 és 14 óra között láthat a nagyközönség.

Amint a mellékelt képen is látható, a kicsi sokat nőtt az elmúlt hónapokban, anyukája pedig nagy gonddal óvja őt. Már csak azt kellene kétséget kizáróan megállapítani, hogy milyen nemű, és utána nevet is kereshetünk neki.