Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Játszik a kiselefánt 2018. március 14.

Arun, a négy hónapos elefántborjú minden lehetőséget megragad a játékra. Amint legújabb kisfilmünkön látható, a másfél mázsás apróság a kifutóra leszálló galambok kergetését legalább annyira élvezi, mint a labdajátékokat.

Honlapunk olvasói tudhatják, hogy rendszeresen szolgálunk újabb és újabb hírekkel Arun, a november 8-án született kiselefánt fejlődéséről, gyarapodásáról, mindennapjairól. Legújabb kisfilmünkön azt mutatjuk be, hogy a most már másfél mázsás állat minden lehetőséget megragad a játékra, bolondozásra. Egyik kedvenc szórakozása a kifutóra szálló galambok kergetése, s ebben már kellően magabiztos. Korábban ugyanis előfordult, hogy ha egy galamb esetleg mégsem repült el Arun közeledtére, ezen a szokatlan jelenségen a kiselefánt annyira meglepődött, hogy ijedtében lefékezett. Most viszont ilyesmi már nemigen történik, alighanem a galambok is érzékelik az elefántborjú magabiztosságát. A galambok mellett persze más játék is akad, például a kifejezetten elefántok számára készült labda, amelyet rugdosni és taszigálni ugyancsak jó móka egy cseperedő ormányosnak.

Az Állatkert persze nemcsak a kisállatok, hanem a kertünket felkereső családok, gyermekek számára is sok játéklehetőséget kínál. A zsiráfok szomszédságában található játszóteret például nemrégiben újítottuk fel. Hamarosan megnyíló új játszóparkunkban, a Holnemvolt Várban pedig még több új élmény és játéklehetőség várja majd apróbb és nagyobb látogatóinkat.