Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Kisfilm Arun téli kalandjairól 2018. január 18.

Novemberben született kiselefántunk számára a tél csupa móka és bolondozás. Mint egy igazi gyerek, örömmel csúszkál a jégen, izgalommal roppantja meg lábával a tócsák jeges kérgét, és a kifutóra leszálló galambok hajkurászásában is nagy örömét leli.

Legújabb kisfilmünk Arun téli kalandjaiból nyújt ízelítőt. Ebben az évszakban persze melegebb vidékeken őshonos állatok az idő nagy részében a fűtött állatházakban, istállókban tartózkodnak, de ha az idő alkalmas rá, a nap egy részében hosszabb-rövidebb időre minden különösebb nehézség nélkül ki lehet őket engedni a kifutóra. Így van ez az elefántoknál is, akiket – ha csak lehet – nap mint nap kiengedünk egy kicsit a friss levegőre.

Arun, a kiselefánt számára a hó aránylag már nem is nagy újdonság, hiszen már november legvégén, december elején is látott belőle egy keveset. De igazi mókázásra alkalmas hó és jég csak mostanában keletkezett a kifutón. A cseperedő elefántborjú pedig – mint egy igazi gyerek – örömmel veti bele magát a téli bolondozásba. Nagyokat csúszkál a jégen, izgalommal roppantja meg lábával a tócsák jeges kérgét, és a kifutóra leszálló galambok hajkurászásában is nagy örömét leli. Utána persze mindig visszaszalad anyukájához, Angele-hez egy kis babusgatásért és néhány persze néhány korty tejért is.