Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Felfedezés távirányítású hajókkal 2015. július 7.

Újabb érdekes játékkal, távirányítású hajókkal gazdagodott a Holnemvolt Park kínálata. Két zsetonért bárki elnavigálhatja a hajómodelleket a mesterséges óceán miniatűr szigetei között. Még a Húsvét-sziget partjaihoz is el lehet hajózni.

A Holnemvolt Park jól ismert játékainak sora a közelmúltban egy újabbal gyarapodott. A távirányítású hajókról van szó, amelyeket a Holnemvolt Park főbejáratától jobbra, az 1906-os régi körhinta közelében, egy fedett csarnokban lehet kipróbálni. A szóban forgó tér alapterületét szinte teljesen elfoglalja egy tekintélyes méretű, a világóceánt megtestesítő medence, amelyet számos aprócska sziget tarkít. A szigetek változatos kialakításúak: némelyiken világítótorony áll, de a Húsvét-sziget itteni változatát is meg lehet találni, a jellegzetes moai szobrokkal.

A játék során rádió-távirányítású hajómodellek segítségével lehet felfedezni ezt a miniatűr szigetvilágot. A medence szélén lévő irányítópultok mindegyike egy-egy hajóhoz tartozik. Jelenleg két hajó üzemel, de a létesítmény úgy lett kialakítva, hogy a jövőben akár kilenc hajó is közlekedhet egyidejűleg. A játék 2 zsetonnal működik, a játékidő 5 perc.

Navigálás közben természetesen az ismereteket is lehet bővíteni: akit érdekel, megtudhatja például, hogy felfedezőként merre hajózott Magellán, vagy azt, hogy Marco Polo hová jutott el utazásai során.