Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 32°C

Koncertek 2017

Evening concerts at the Zoo - English information >>>

 

PROGRAM

2017. július. 5. szerda 20:30 (esőnap: 2017. július 6.)
Helyszín: Főkapu tér
Kern András - Lövölde tér
Vendég: Hernádi Judit és Heilig Gábor

Kern Andrásnak 30 éve jelent meg a Lövölde tér című dala, amely mára legendássá vált. Azóta több lemezt is készített, a legutóbbi 2010-ben jelent meg, Semmi baj címmel. A műsorban a közönség hallhatja a népszerű régi dalok mellett az újabbakat is. Így elhangzik a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj - és persze nem marad el, a Lövölde tér sem. Az est műsora nemcsak remek dalokból áll, hanem elhangzik sok történet, a közreműködő művészektől megszokott kedves iróniával, humorral.

 

2017. július 12. szerda 20:30 (esőnap: 2017. július 13.)
Helyszín: Főkapu tér
Budapest Klezmer Band - Örömteli Klezmer
Vendég: Tompos Kátya

Az Európában és Amerikában egyaránt ismert és közkedvelt Budapest Klezmer Band a tradicionális zsidó zenét rendkívüli élménnyé teszi. A zenekar által játszott dallamok Közép-Kelet-Európa azon területéről származnak, ahol a zsidó zenei kultúra mélyen gyökerezik. A zenekar alapítója és vezetője, a munkácsi származású, Kossuth-díjas művész, Jávori Ferenc "Fegya". A koncert vendégművésze ezúttal a népszerű színésznő, Tompos Kátya lesz.

 

2017. július 19. szerda 20:30 (esőnap: 2017. július 20.)
Helyszín: Főkapu tér
Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra - "Aki él és mozog, az szvinget jár"
Koncert és táncbemutató

Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra a napjainkban egyre divatosabbá váló vintage jegyében adja elő a századelő legismertebb dallamait. A koncerten megszólalnak az oly népszerű Karády-, Jávor-, Kabos-, Latabár filmek zenéi és Benny Goodman, Artie Shaw, Tommy Dorsey, vagy Jimmy Lunceford zenekarainak legendás szerzeményei. A nagyszerű zenészek, Bényei Tamás különleges, sármőr énekhangja, a koncertet kísérő ifjú szving táncosok látványos bemutatója garancia arra, hogy a hallgatóság ismét jó hangulatú, kellemes időutazáson vehet részt.

 

2017. július 26. szerda 20:30 (esőnap: 2017. július 27.)
Helyszín: Nagytó part
Sárik Péter Trió - Jazzkívánságműsor különkiadás!
Vendég: Falusi Mariann, Berki Tamás és Szőke Nikoletta

A Jazzkívánságműsor koncertek 2010-ben indultak, és sikerük a mai napig töretlen. Sárik Péter nem kevesebbet vállalt, mint azt, hogy megmutatja: a jazz az egyik legszerethetőbb zenei műfaj, sokszínű és izgalmas. A Sárik Péter Trió közönsége kedvenc dalait, műveit dolgozta át a saját stílusára, műfajtól függetlenül: pop, rock, klasszikus és népzene is a terítékre került az évek során. Az Állatkerti Esték közönségének a legnépszerűbb dalaiból válogatott a zenei élet olyan kiválóságainak segítségével, mint Berki Tamás, Falusi Mariann és Szőke Nikoletta.

 

2017. augusztus 2. szerda 20:30 (esőnap: 2017. augusztus 3.)
Helyszín: Főkapu tér
GESZTI
Vendég: S'Iza

GESZTI - ha kimondjuk ezt a szót, mindenkinek beugrik legalább egy dalrészlet, egy rím. Tavaly újabb szövegek, dallamok csatlakoztak a klasszikusokhoz, mert a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringo Sztár után, GESZTI néven új zenei projektet indított útjára Geszti Péter. A tavalyi nagy sikerű Zenés Állatkerti Esték koncert után, idén még egyedibb műsorral jelentkezik, ahol a Létvágy koncertek állandó énekesnője, Ambrus Rita mellett, különleges vendégként, Széles Iza "S'Iza" is fellép.

 

2017. augusztus 9. szerda 20:30 (esőnap: 2017. augusztus 10.)
Helyszín: Nagytó part
PapaJazz
Vendég: Malek Andrea és Szolnoki Péter

A zenekar igazán elkötelezett a '20-as,'30-as és '40-es évek muzsikája iránt. Legutóbb megjelent lemezük, a My Blue Heaven 2016 őszi bemutatóján Scott Robinson, a lemezen is játszó művész is fellépett. A lemez és a koncert igazi sikert hozott az együttesnek. Élvezetes, szórakoztató muzsikát játszanak közönségüknek, repertoárjukon megtalálható a korszak rengeteg ismert és kevésbé ismert amerikai és magyar slágere. Az est egyik vendégművésze Malek Andrea, a másik Szolnoki Péter lesz, akik igazi közönség kedvencek.

 

2017. augusztus 16. szerda 20:30 (esőnap: 2017. augusztus 17.)
Helyszín: Főkapu tér
Budapest Bár

Fantasztikus egyéniségű előadók, kitűnő zenekar és nagyszerű dalok - ez a Budapest Bár sikerének receptje. Az idén 10 éves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak. Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A frenetikus hangulatú koncerteket a tiniktől a nagyszülőkig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak. Farkas Róbert vezetésével közreműködik a Budapest Bár zenekar, valamint Németh Juci, Ferenczi György, Kiss Tibor és Szűcs Krisztián.


2017. augusztus 23. szerda 20:30 (esőnap nincs!)
Helyszín: Főkapu tér
„Sztártesók"
Tóth Gabi, Tóth Vera, Vastag Tomi, Vastag Csaba, Király Linda, Király Viktor


A Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat hét estéből álló programját nyolcadikként kiegészítő ráadáskoncert, amelyre az Állatkerti Alapítván szervezésében, annak 25. születésnapja alkalmából kerül sor. A jubileumi jótékonysági koncert változatos zenei programjának részeként Rakonczai Viktor és Orbán Tamás szerzeménye, egy kimondottan erre az alkalomra írt dal is felcsendül majd.
A belépőjegyek – az Alapítványnak tett adományként – 3700 forintos áron válthatók meg a Jegymester országos jegyirodai hálózatánál (online: www.jegymester.hu), vagy személyesen a főbejárat melletti alapítványi irodában. Ugyanitt – korlátozott számban – kiemelt támogatói jegyek is kaphatók 10.000 forintért. A kiemelt támogatók az előadást VIP-ülőhelyekről élvezhetik, és meghívást kapnak a koncertet követő állófogadásra is.
További részletek: www.allatkertialapitvany.hu

 

 INFORMÁCIÓ

 A koncertek előtt a kapukat 19:00 órakor nyitjuk meg.
Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
A koncert kezdetéig vendégeink kellemes sétát tehetnek az Állatkertben.
A koncert előtt és a szünetben kávé, üdítő és sütemény kapható az állatkerti cukrászdában, illetve kávézóban.
Ha minden ülőjegy elkelt, az előadás estéjén 20:30-tól az állatkerti pénztárban korlátozott számban állójegyeket árusítunk, melyek ára: 1900 Ft.
Eső esetén a jegy a meghirdetett esőnapra érvényes, a jegy csak abban az esetben váltható vissza, ha a koncert az esőnapon is elmarad.

Jegyek kaphatók az állatkert pénztáraiban és a Jegymester.hu portálon.

Jegyár: 3700 Ft.

A Fővárosi Állat- és Növénykert a program- és helyszínváltoztatás jogát fenntartja.