Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Zenés Állatkerti Esték - Sárik Péter Trió

Időpont: 2017. július 26. 20:30

Nagytó part

Esőnap: 2017. július 27.

A Sárik Péter Trió bemutatja:
Jazzkívánságműsor különkiadás!
Közreműködik: Falusi Mariann, Berki Tamás és Szőke Nikoletta

Tájékoztatjuk Tisztelt Vendégeinket, hogy Sárik Péter Trió - Jazzkívánságműsor különkiadás koncertünket az esőnapon, 2017. július 27-én tartjuk meg. Kapunyitás szokás szerint 19:00 órakor.

A hűvös időjárás miatt javasoljuk a meleg öltözetet!

Amennyiben a koncert kezdetekor (20:30) ismét esik az eső, a koncert elmarad, ebben esetben a jegypénztárban vásárolt jegyek a vásárlás helyén egy hónapig (2017. 08. 27-ig) visszaválthatóak. Az interneten vásárolt jegyek árát a Jegymester Kft. visszautalja a vásárláskor használt bankkártyához tartozó számlára.

Sárik PéterA Jazzkívánságműsor koncertek 2010-ben indultak, és sikerük a mai napig töretlen. 

A sorozat célkitűzése, hogy megmutassa: a jazz az egyik legszerethetőbb zenei műfaj, sokszínű, izgalmas, és nem csak vájtülűeknek, vagy sznoboknak szól. 

A Sárik Péter Trió, közönsége kedvenc dalait, műveit dolgozta át a saját stílusára, műfajtól függetlenül: pop, rock, klasszikus és népzene is a terítékre került az évek során.

Ezt a kezdeményezést nem csak a rajongók értékelték, hanem a szakma is. Az első Jazzkívánságműsor lemez 2014-ben Fonogram-díjat kapott, mint “Az év jazz albuma”, a második pedig 2016-ban volt jelölt ugyanerre a címre.

Falusi MariannA koncertsorozat az elmúlt évek egyik legsikeresebb jazz-produkciójává vált.

A Fővárosi Állat- és Növénykertben elhangzó a koncerten a Trió az elmúlt hat és fél év terméséből válogat a három nagyszerű énekes segítségével.

Falusi Mariann: ő az, akit senkinek sem kell bemutatni. Énekesnő, színésznő, tévés és rádiós műsorvezető, és természetesen a Pa-Dö-Dö együttes egyik fele. 

Berki TamásBerki Tamás:  a magyar jazz-énekesek doyenje, páratlan energiájú előadó, zeneszerző és tanár. 2015-ben Sárik Péterrel közös duólemezük Fonogram-díjat kapott, mint “Az év jazz albuma”.

Szőke Nikoletta: Junior Príma Díjas jazz-énekesnő, a montreux-i jazzének verseny győztese, 2015-ben és 2016-ban is “Az év énekesnője”.

Sárik Péter: jazz-zongoraművész, zeneszerző. 

Szőke NikolettaEmerton, Artisjus, Orszáczky-díjas, Cegléd Város Díszpolgára, 2016-ban a Hangszeresek Országos Szövetsége “Az év zenésze”-nek választotta.

2007-ben alapította meg a Sárik Péter Triót, melyben Barcza Horváth József bőgőzik, és Gálfi Attila dobol.

www.sarikpeter.hu

 

Ízelítő a Jazzkívánságműsorból:

 

Jegyek kaphatók az állatkert pénztárainál és a Jegymester.hu portálon.

További információ: www.zoobudapest.com/koncertek