Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Zenés Állatkerti Esték - GESZTI

Időpont: 2017. augusztus 2. 20:30

Főkapu tér

Esőnap: 2017. augusztus 3.

GESZTI koncert
vendég: S'Iza

 

GESZTI - Ha kimondjuk ezt a szót, mindenkinek van legalább egy dalrészlet, egy rím, ami beugrik. Most újabb szövegek, dallamok csatlakoznak a klasszikusokhoz, mert a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringo Sztár után GESZTI néven újabb zenei projektjét indította útjára Geszti Péter.

„A Gringo Sztárban is velem játszó zenészekkel vettük fel a Létvágy című albumot, továbbra is ők alkotják a kísérő zenekaromat, de az új produkció egyszerűbb néven fut, a sajátomon. Voltam én már MC Gesztenyétől kezdve szöveggyártó kisiparosig sok minden, miért ne lehetnék most már egyszerűen csak, Geszti?”

Az előző zenekaroktól eltérő zenei világot tükröző anyag egy klasszikus featuring album. Geszti Péter minden dalban más énekest kért fel a közreműködésre. Tóth Gabi, Wolf Kati, Ambrus Rita, Gereben Zita, Széles Iza, Váczi Eszter, Oláh Gergő, Kowalsky, Rácz Gergő énekesként, míg zeneszerzőként: Erdélyi Péter, Rácz Gergő, Burai Krisztián, Rakonczai Viktor, Puskás Dani, Lofti Begi, Kálmán Tamás, Vödrös Marci és Csonti is írt egy-egy dalt az albumra, melyen a pop, a rap és az elektro elemek váltakoznak.

A GESZTI koncert azoknak szól, akik szeretik a RAPÜLŐKET, a JAZZ+AZT, az új dalok visszaidézik a korábbi hangulatokat, csak 2016-os köntösben.

"Egyszerre retro és egyszerre mai. Annyiban retro, mint amennyi évvel idősebb vagy, mint akkor voltál. És annyira mai, mint amennyire fiatalnak érzed magad. Én nem egykedvű vagyok, hanem sokkedvű, ezért többféle hangulat és stílus jellemzi a dalokat, ez a Gesztiség 51 árnyalata." Geszti Péter

Geszti, 2017. augusztus 2-án, a Budapesti Állatkertben egyedi műsorral jelentkezik, ahol a Létvágy koncertek állandó énekesnője, Ambrus Rita mellett, különleges vendégként, Széles Iza, S’Iza is fellép. Az albumról a Vigyél a Nyárba! című, Gesztivel közös dala mellett, több dalba is közreműködik.

A perui származású Izabellát, először 2005-ben a Megasztár 3-ban ismerhette meg a közönség, ahol a legjobb 12-be jutott. 2008-ban felkérték a 9 és fél randi c. romantikus vígjáték főcímdalának feléneklésére, melyből magyar és angol nyelvű klip is készült. A dal címe, Senki más. A film egyik betétdala is az ő nevéhez fűződik, melyet Popper Péterrel duettben énekeltek, és ahol az ének mellett, S’Iza csellón is játszik.

Ízelítő a dalokból:
https://www.youtube.com/channel/UCGXnLf58CvgAHOq4YmQJKjA
https://www.youtube.com/watch?v=U6rbExuc4a4
http://www.deezer.com/album/12483250

Közreműködnek:

Ambrus Rita – ének
Geszti Péter - ének, rap
Erdélyi Péter - keyboard
Kálmán Tamás - gitár, vokál
Kormos János - gitár
Studniczky László - gitár
Gyenge Lajos – dob
Vendég: Széles Iza, S’Iza

 

Jegyek kaphatók az állatkert pénztárainál és a Jegymester.hu portálon.

További információ: www.zoobudapest.com/koncertek