Állatkert Budapest szívében

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

  • Június

Az Állatkert weboldalának tartalmai jelenleg korlátozottan elérhetőek. A legfontosabb információkat, - jegyárak, nyitvatartás - megtalálod, ha lejjebb görgetsz.

Csak online válthatóak jegyek

Jelenleg csak a Jegymester jegyértékesítő rendszerében válthatóak meg az egyszeri látogatásra szóló felnőtt-, gyermek-, diák- és nyugdíjasjegyek, a családi jegy (2 felnőtt és 1 gyermek részére), valamint a családi jegy mellett megváltható kiegészítő gyermekjegy is. Kedvezményes jegyek és csoportos jegyek jelenleg nem válthatóak. Az online jegyekért SZÉP kártyával és Állatkert Ajándékutalvánnyal fizetni sajnos nem lehet. Az online megvásárolt napijegyet visszaváltani, vagy cserélni nem áll módunkban.

Az online jegyvásárláshoz kattintson ide >>>


Nyitvatartás

Kedves Látogatóink!

A Fővárosi Állat- és Növénykert az év minden napján - ünnepnapokon is - várja látogatóit, az alábbi nyitvatartási rend szerint. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pénztárak minden időszakban 1 órával a kert zárása előtt zárnak. Az állatkertbe történő belépésre legkésőbb a kert zárása előtt egy órával van lehetőség. Ezután az állatkertbe előre váltott jeggyel vagy bérlettel sincs lehetőség belépésre. Az év folyamán hétköznapra eső ünnepnapokon az adott hónap hétvégi nyitvatartása érvényes.

Jelenleg a zárt terű bemutatók: Állatházak, a Varázshegy és a Holnemvolt Vár nem látogathatóak.