Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Az erszényes látogató ad nevet a kölyök erszényesnek! 2013. július 10.

Most, hogy a vombatkölyök előmászott anyja erszényéből, névadó játékot hirdetünk! Aki elsőként megtalálja az Állatkertben elrejtett 10 erszény egyikét, az a szerencsés „erszényes látogatónk” választhat nevet a vombatkölyöknek az Állatkerti ajándékboltban!

Örömmel jelentjük, hogy a vombatkölyök előmászott anyja erszényéből, és egyre több időt tölt kívül, így már ti is jó eséllyel láthatjátok őkelmét!

Itt az ideje, hogy neve legyen a gyereknek, így hát rendhagyó névadó játékot hirdetünk! Elrejtettünk 10 db speciális tartalmú erszényt az Állatkert területén... Aki elsőként megtalálja az Állatkertben elrejtett 10 erszény egyikét, majd gyorsan elviszi azt és bemutatja a bejáratnál levő Állatkerti ajándékboltban, AZ NEVET VÁLASZTHAT A VOMBATKÖLYÖKNEK az ott található névlistából. Reméljük, a többi 9 erszényt megtaláló látogatónk sem lesz csalódott, hiszen az erszényt és tartalmát természetesen megtarthatja!

A játékban az Állatkert dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt. A játékban csak az általunk elhelyezett, speciális erszények vesznek részt. Az első erszényt megtaláló látogatónk csak az Állatkerti ajándékboltban levő listáról választhat nevet a vombatkölyöknek. Az első erszény leadása után a névadási játékot lezártnak tekintjük, és a kiválasztott nevet honlapunkon és a FB oldalunkon közzé tesszük. Sikertelenség esetén legkésőbb az erszények kihelyezése és az akció meghirdetése után 2 héttel lezárjuk a játékot, és mi adunk nevet az állatnak. A Budapesti Állatkert fenntartja magának a jogot, hogy a játékot ezen időszak alatt bármikor felfüggessze.