Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Baby boom az Állatkertben 2020. augusztus 1.

Mostanában szinte napról napra számoltunk be újabb és újabb kisállatok világra jöveteléről. Most kisfilmen is bemutatjuk Állatkertünk közelmúltban született vagy kikelt apróságait, a sörényes hangyász kölyöktől a prérikutyákig.

Amikor egy állatkertben egyszerre sok kisállat jön a világra, manapság nagy divat „baby boom"-ról beszélni. Történetesen a mi Állatkertünkben is erről van szó, ami persze aligha újdonság honlapunk rendszeres olvasóinak. Hiszen mostanában szinte napról napra beszámolhattunk valamilyen örvendetes szaporítási eredményről. Például a sörényes hangyász kölyök születéséről, a kis mókusmajomról, a prérikutya kölykökről, a flamingófiókákról, vagy a koronásdarvak újabb fészekaljáról.

Arra gondoltunk, hogy egy kisfilmet is készítünk a sok kisállatról. Afféle kedvcsinálónak szánjuk, arra bíztatva mindenkit, hogy ne elégedjen meg a videóval, hanem jöjjön el hozzánk, és nézze meg a saját szemével a sok-sok aranyos kisállatot!

A kisfilmben látható sok-sok kisállat valójában csak ízelítő az állatkerti baby boomból, hiszen a videóban bemutatott kölykök és fiókák mellett még sok más kisállat is cseperedik Állatkertünkben.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.