Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Burzuk Lászlót jelöltük az év állatgyógyászati asszisztensének 2023. február 21.

Állategészségügyi csapatunk egyik kiváló munkatársát jelöltük az 2018-ban alapított Év Állatgyógyászati Asszisztense díjra. Aki egyetért velünk, arra bíztatjuk, hogy voksoljon kollégánkra a díjhoz kapcsolódó közönségszavazáson.

Aki nem állatkertben dolgozik, talán el sem tudja képzelni, milyen sokféle feladat merül fel egy ilyen intézmény fenntartása, működtetése során. Számos terület szakembereinek kell együttműködnie a kert sikerességéért, és azért, hogy a minket felkereső látogatók a lehető legjobban érezzék magukat. Mintegy 250 munkatársunk van, közel félszáz munkakörben, és nagyon büszkék vagyunk arra a kiváló, magasan képzett és elkötelezett szakemberekből álló csapatra, amelyik Állatkertünket nap mint nap működteti. Így van ez az állatorvosi asszisztenseinkkel is!

Egyiküket, Burzuk Lászlót az Év Állatgyógyászati Asszisztense díjra jelöltük. A 2018-ban alapított díj azzal a céllal jött létre, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó asszisztenseket, ezzel is emelve e fiatal szakmát választók megbecsültségét hazánkban.

A díj honlapján a jelölteket bemutató oldalak között természetesen Burzuk László bemutatása is megtalálható, de úgy gondoltuk, hogy egy kisfilmben is ízelítőt adunk az Állatkertünkben végzett munkájáról. Aki egyetért a jelöléssel, és velünk együtt szívesen látná kollégánkat a szóban forgó díj díjazottjaként, itt tud rá szavazni.