Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Esti séták az Állatkertben 2022. szeptember 16.

Állatkertünk kulisszatitkaival ismerkedhet a közönség az esti zárás utáni különleges vezetett sétákon. Ilyenkor olyan helyszíneket is felkeresünk, ahol máskülönben nem látogathatók. A programra online lehet jegyet váltani korlátozott számban.

egújabb kisfilmünket az egyik nemrégiben megtartott Esti sétán készült felvételekből állítottuk össze. Ezeket a programokat mindig zárás után tartjuk, s a csoportokat tapasztalt csoportvezetők viszik el az érdekesebbnél érdekesebb helyszínekre. Az Esti séták az Állatkertben program alkalomról alkalomra változik, de mindig van lehetőség arra, hogy néhány állattal egészen közelről is megismerkedhessenek a résztvevők, és olyan helyekre jussanak el, amelyek egyébként nem részei a kert látogatható zónájának. Ilyenkor az állatorvosi rendelőbe, vagy a Cápasuli üzemi területeire is szoktunk csoportokat vinni, sőt, van olyan este is, amikor a készülő Biodóm az egyik helyszín.

A séta felénél egy kis pihenésre is van lehetőség, ilyenkor frissítőt és harapnivalót kínálunk, sőt, a Vígszínház művészei jóvoltából minden alkalommal egy kis irodalmi élmény is várja a résztvevőket.

Az Esti séták időpontjáról és jegyárairól további információk itt olvashatók. Mivel az egyes csoportok létszáma, illetve az összes csoport száma is korlátozott, természetesen maguk a jegyek is korlátozott számban érhetők el. Ezért már időben érdemes gondolni a jegyváltásra, amelyre az online jegyváltási felületen van lehetőség.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.