Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Így játszanak az elefánttesók 2018. június 15.

Arun, a héthónapos kiselefánt a nap nagy részét önfeledt játékkal tölti. Hol a labdáját próbálja móresre tanítani, hol a medence hűs vizében locspocsol. A játékból időnként a nővére, Asha is kiveszi a részét, ez látható legújabb kisfilmünkön is.

Honlapunk rendszeres olvasói megszokhatták, hogy időről időre hírt adunk Arun, a november elején született kiselefánt gyarapodásáról, fejlődéséről. Annak idején beszámoltunk magáról a születésről, sőt, még kisfilmen is megmutattuk a világra jövetel pillanatait. Ugyancsak tanúi lehettek olvasóink a jövevény első étkezésének, megosztottuk az elefántos csapat élménybeszámolóját, közösen kerestünk nevet a kicsinek, bemutattuk kapcsolatát a nála csaknem öt esztendővel idősebb nővérével, hírt adtunk a kis Arun gyarapodásáról, téli kalandjairól, felfedező útjairól, és persze megmutattuk azt is, hogyan játszik, és hogyan vízilabdázik a cseperedő apróság.

Legújabb kisfilmünkben szintén játékról, labdáról és pancsolásról lesz szó. Ezúttal azt örökítettük meg, hogyan játszik együtt Arun a nővérével, Ashával. Jóllehet az idősebbik testvér már ötéves is elmúlt, de a játékossága megmaradt, és szívesen pancsol az öcsikével, sőt, még akkor is a segítségére siet, ha Arun a labdát valami olyan helyre gurítja, ahonnan sehogyan sem lehet tovább görgetni.