Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Szabadtéren folytatódnak az állatkerti koncertek 2013. július 16.

A Csík Zenekar és Dresch Mihály szerda esti fellépésével folytatódik a Zenés állatkerti esték koncertsorozat. Az előadás 20 óra 30 perckor kezdődik a Főbejáratnál lévő téren, ám a koncertre érkező közönség előtt már 19 órától nyitva áll a kapu. A koncert helyszínének szomszédságában cukrászda és étterem várja a vendégeket, mi több, a környező sétányokon egy kellemes hangulatú esti állatkerti sétát is lehet tenni.

A Csík Zenekar és Dresch Mihály szerda esti fellépésével szabadtéren folytatódik az állatkerti nyáresti koncertsorozat. A június eleje óta tartó Zenés Állatkerti Esték eddigi koncertjeire a Varázshegy belsejében került sor, a nyár további koncertjei azonban egytől-egyig szabadtéri események lesznek. A mostani koncertre történetesen a tavaly felújított Főkaput övező téren kerül majd sor, ahol ilyen nagyságrendű koncertre az 1990-es évek közepe óta nem volt példa. Éppen az előkészületek miatt a szerdai napon 12 órától a kert zárásáig a főbejárat helyett az elefántházi kapu üzemel majd, az Állatkertbe érkező látogatók tehát ott tudnak be- és kilépni. Az esti koncertre viszont a főbejáratnál történik majd a belépés. Maga az előadás ugyan 20 óra 30 perckor kezdődik, de a koncertre érkezőket munkatársaink már 19 órától beengedik. Így a koncert kezdéséig a kert Főkapuhoz közel eső részein egy kellemes hangulatú sétára is lehetőség nyílik, mi több, a főbejárat melletti cukrászda és étterem is üzemel, így egy kávét vagy süteményt, sőt akár egy vacsorát is el lehet fogyasztani az előadás kezdetéig.

Jegyek még kaphatók az állatkert pénztáraiban napközben és a koncert kezdete előtt, valamint on-line is vásárolható a Jegymester weboldalán.

További koncertjeink itt tekinthetőek meg.