Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Szeretettel ölel az Állatkert! 2023. február 11.

A közelgő Valentin-nap a szerelemről és a szeretetről szól: az állatok szeretetéről is! Így jó alkalom arra, hogy gondozóink „szíves” finomságokkal kedveskedjenek Állatkertünk lakóinak. Látogatóinkat pedig négy napon át páros kedvezményekkel várjuk.

Bálint-napjáig ugyan még hármat kell aludni, de Állatkertünkben már most elkezdődött a Valentin-napi, valójában szombattól, keddig, tehát négy napon át tartó páros kedvezmény időszaka. Ez a páros kedvezmény természetesen a szerelmeseknek, de rajtuk kívül mindenki másnak is szól, akik szeretik egymást, legyenek akár testvérek, rokonok vagy éppen barátok. A lényeg, hogy ha összetartozásukat a kapun való belépéskor kifejezik azzal, hogy megölelik egymást, ketten egy jegy áráért kereshetik fel Állatkertünket. A kerten belül további páros kedvezményeket kínálunk több vendéglátóhelyen, illetve a patinás Schäftner-körhintánál, amely mind a négy napon üzemel.

Munkatársaink közben Állatkertünk lakóinak kedveskedtek az alkalomhoz illő finomságokkal, amint ez a kisfilmen is látható. Az állatoknak persze nem való a szív alakú praliné, de a gondozók tele vannak kreativitással, ha védenceikről van szó. A legtöbb állat valamilyen szív alakú finomságot kapott, a perzsa leopárdok az alkalomhoz illő dobozba csomagolt ínyencséget, a fakókeselyűk pedig valódi szívet, éspedig marhaszívet, nekik ugyanis az való.

A kisfilm végén látható dolmányos hangyász új faj Állatkertünkben, utoljára nyolc évtizede mutattunk be ilyen, tamandua néven is ismert állatokat. A hangyászpár, Moana és Ricardo összeszoktatását a múlt héten kezdtük meg, és bízunk abban, hogy kibontakozóban lévő szerelmi történetük nyomán a jövőben majd utódaik is lesznek.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.