Nyitvatartás

 

November 11-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyinformációk

 

Olvasd el, hogyan változik belépőink érvényessége.

Osztálykirándulás

Osztálykirándulást, tematikus programot állít össze? Jöjjön az Állatkertbe!
Szervezési információk iskoláknak.

 


Mozgásfejlesztés, matematikai gondolkodás, érzelmi fejlesztés, nyelvtan vagy rajzóra, biológiai vizsgálódás, önálló felfedezés, zöld programok, kézművesség, módszertani ötletek? Mindez megvalósítható egy helyen!
Az Állatkert sokféle programot kínál az iskolán, óvodán kívüli oktatási, nevelési tevékenységekhez, nyári táborokhoz, kirándulások, jeles napok vagy tematikus hetek egyedi programjának összeállításához!
Ha rossz időben, akár télen szeretnének kimozdulni, elsősorban a Varázshegy bejárását és programjait ajánljuk, de további tízezer négyzetméteren, fedett, fűtött kiállítóterek várják a csoportokat. 

 

Játszóterek, piknikhelyek

Ezeken felül több tematikus játszóteret (például Korallzátony játszótér), és piknikhelyet (Lepkekert melletti terület és Piknik pihenőpark) is találnak nálunk.

Aktuális feladatlapok

Az osztálykirándulásokhoz, állatkerti programok szervezéséhez a zoopedagógusok által készített, aktuális feladatlapokat is igényelhet. Érdeklődni a zooped@zoobudapest.com elérhetőségen lehet. 


Légy ott! élményprogramok

Jelenleg szünetelnek!


Az aktuális programokról, időpontokról és helyszínekről
a legfrissebb információ a honlapon olvasható: www.zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo

 

A Varázshegy programjai

Jelenleg szünetelnek! 

A Varázshegyben látható programokról részletesen itt tájékozódhat.

Ha szeretne segítséget, feladatlapot, tanácsot vagy összeállított programot kapni óvodás csoportja, osztálya vagy egész iskolája számára a kiránduláshoz, jelentkezzen a zooped@zoobudapest.com e-mail címen a tervezett program előtt legalább két héttel.