Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Pedagógus Nyíltnapok az Állatkertben

 2019. április 27. szombat, 9:00-17:00

Pedagógusnapi belépési kedvezmények:

Érvényes pedagógus igazolvánnyal vagy azzal egyenértékű igazolással (igazoló lap) ezen a napon a pedagógusok díjmentesen léphetnek be az Állatkertbe a Főkapun keresztül. Belépéskor az igazolványt vagy igazolást a kapuban fel kell mutatni!

 Regisztráció:

A látogatói programokon való részvételhez nem szükséges előzetesen bejelentkezni, de megköszönjük, ha internetes regisztrációval megkönnyítik munkánkat. A meghirdetett műhelymunkákon való részvétel viszont előzetes REGISZTRÁCIÓHOZ kötött!
Regisztrációhoz kattintson ide!

A 2019. április 25-ig regisztrált résztvevőinknek 26-án délután 18.00 óráig visszaigazoló levelet küldünk a megadott e-mail címükre, valamint apró ajándékkal kedveskedünk, melyet a Regisztrációs sátornál (Főkapu tér) vehetnek át.
Regisztrálni a helyszínen, aznap is lehet, de ebben az esetben nem tudjuk garantálni az ajándékot.

 

Regisztrációs sátor a Főkapunál:

Részletes információ a Pedagógus Nyílt Nap és a fesztiválok (Földfesztivál, Tavaszi sokadalom) programjairól. Regisztrált vendégeink ajándékainak átadása. 

 Programok:

Regisztrációhoz kötött zoopedagógiai előadások:

Kérjük, a műhelymunkákra előzetesen regisztráljanak a megadott linken keresztül. Ezekre a foglalkozásokra csak a feltüntetett létszámig tudunk jelentkezéseket elfogadni!

10:00 A cápasuli állatai és a tengeri élővilágot fenyegető veszélyek. Ismerkedés a cápasuli lakóival és kreatív foglalkozás 90 percben. Előadók: Varga Nikolett, Szabon Márta és Horváth Alexandra. Helyszín: Cápasuli és Frakk-terem (25 fő)
11:00 Mikroszkóp alatt a világ. Előadó: Demjén Zsófia. 45 perces foglalkozás a Darwin-laborban. (25 fő)
12:00 Passzold vissza, Tesó! Avagy mobiltelefonnal a gorillákért. Előadás és séta 40 percben. Vezeti: Laskai Csilla. Helyszín: Darwin labor és Emberszabásúak háza. (30 fő)
13:00 A cápasuli állatai és a tengeri élővilágot fenyegető veszélyek. Ismerkedés a cápasuli lakóival és kreatív foglalkozás 90 percben. Előadók: Varga Nikolett, Szabon Márta és Horváth Alexandra. Helyszín: Cápasuli és Frakk-terem (25 fő)
13:00 A Biblia élővilága. Előadó: Mirtse Áron.45 perces foglalkozás a Darwin laborban. (25 fő)
14:00 Mikroszkóp alatt a világ. Előadó: Demjén Zsófia. 45 perces foglalkozás a Darwin-laborban. (25 fő)
15:00 Passzold vissza, Tesó! Avagy mobiltelefonnal a gorillákért. Előadás és séta 40 percben. Vezeti: Laskai Csilla. Helyszín: Darwin labor és Emberszabásúak háza. (30 fő)
16:00 A Biblia élővilága. Előadó: Mirtse Áron. 45 perces foglalkozás a Darwin laborban. (25 fő)

  

Csákvári MátéElőadások és drámapedagógiai gyakorlatok a Tanodúban a Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítvány trénerei vezetésével! Ezekre a programokra nem szükséges az előregisztráció! Kérjük, hogy a "találkozási helyszínhez" kezdési időpontra pontosan érkezzenek.

11:00 Mesés útkeresés az állatok segítségével. A mesékben sokszor állatok segítenek megtalálni a hősöknek a helyes utat a problémák megoldásához. Ezen a foglalkozáson mi is egy ilyen belső útra indulunk állati segítőkkel a Metamorphosis Alkotó-fejlesztő Meseterápia módszerével.
A 90 perces foglalkozást Suhajda Virág meseterapeuta, vezető tréner tartja. Helyszín: Tanodú (25 fő)

15:00 Állati szokások és a szólások. Ezen a foglalkozáson az állati viselkedést mozgásszínházi és drámapedagógiai eszközökkel élhetjük meg az állatok "bőrébe bújva".
A 90 perces foglalkozást Turóczi Levente bohócművész, mozgásszínház-tréner tartja. Helyszín: Tanodú (30 fő)

A rendszeres látogatói programok a szokásos időpontokban és helyeken találhatók:

• Állatok akcióban: etológiai bemutató élő állatokkal: 12:00 és 15:30 a Varázshegyben
• Légy ott programok a Kert teljes területén és a Varázshegyben
• TapiZoo standok: az Ausztrál háznál (Tanodúval szemben), a Tigriskifutónál és az Afrika kunyhóban

Pedagógus vendégeinket a Földfesztivál és a Tavaszi sokadalom programjain is szeretettel várjuk, melynek részleteit megtalálják a honlapunkon. www.zoobudapest.com

További információval szívesen szolgálunk a következő elérhetőségen: zooped@zoobudapest.com. Telefonszám: 061/273-4900 és 061/ 273-4963.