Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Állatkertek éjszakája 2022-ben is 2022. augusztus 15.

Idén, augusztus 26-án este hét órától éjfélig változatos programokkal, érdekességekkel, éjszakai látványosságokkal várjuk a Fővárosi Állat- és Növénykert barátait.

Fóka show, elefánttréning, cápák közé merülő búvárok mellett a perzsa leopárdok látványetetését is megtekinthetik a látogatók. Botanikai előadás, kígyósimogató, lószerszámos zsákbamacska kvízjáték sem maradhat el, folyamatos programjainkon változatos módon ismerkedhetnek meg a résztvevők az éjszakai állatkerttel.

A Varázshegyben állati show-val várjuk a családokat, a levélvágó hangyák és a denevérek életének rejtélyei mellett lesz kígyóles, és ízeltlábú bemutató, de ismeretterjesztő előadásokra is várjuk az érdeklődőket.

A Főkaputéren gólyalábasok, zsonglőrök, Fénycirkusz és akrobatikus led show kápráztatja vendégeinket. Színpadi produkciók sorát gazdagítja a Magyar Színház Kalandokon át című előadása.

Gólyalábas és zenés vendégfogadás után az Elysians produkció a Holnemvolt Vár területét tölti meg élményekkel, melyekhez akár a Szavannaház csodáin keresztül is eljuthatnak látogatóink.

A Schaftner-féle körhinta és a Vurstli részen igazi nosztalgikus élményekben lehet részük. Mindezeken túl arcfestők és csillámfestők, állatos kézműves foglalkoztató és szelfibox, távcsöves megfigyelés várja látogatóinkat. Az Ausztrálháznál, Nagytónál és Nagysziklánál, valamint a Mesterségek udvaránál egész estés fényvarázslat színesíti majd az állatkerti éjszakát.

Az esti programra csak az erre szóló külön jegyek érvényesek, egyéb belépők, kedvezményes jegyek és az éves bérletek nem felhasználhatók. Jegyek elővételben (az esemény napján 22 óráig) a helyszíni pénztárakban és online is válthatóak.

Részletek, programok és belépési információk az Állatkert Programnaptárjában