Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00  Sz-V: 9:00-19:00

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Zenés Állatkerti Esték - Kern András

Időpont: 2017. július 5. 20:30

Főkapu tér

Esőnap: 2017. július 6.

Lövölde tér

 

Kern Andrásnak több, mint 30 éve, 1985-ben jelent meg a Lövölde tér című dala, amely azóta legendássá vált. A „Kern" című első nagylemezére írta Másik János, a szövegíró Horváth Attila és maga Kern András.

Azóta több lemezt készített, a legutolsó 2010-ben jelent meg, Semmi baj címmel.
A műsorban a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így többek között elhangzik a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj című dal, és persze, nem marad el, a Lövölde tér sem.
De az est műsora nem csak remek dalokból áll, hanem elhangzik sok-sok történet, a közreműködő művészektől megszokott kedves iróniával, teli humorral! A kitűnő művészek, a remek történetek, a fanyar humor mind dalban, mind prózában a siker garanciái. A Zenés Állatkerti Esték közönségének is régi vágya teljesül ezen az estén, amikor felcsendülnek az ismerős dallamok a két kiváló színművész tolmácsolásában.

A műsort ugyancsak kiváló zenészekből álló zenekar kíséri, melynek vezetője, Gátos Iván (zongora).

Közreműködik:

Schneider Zoltán - gitár
Heilig Tamás – basszusgitár,
Szentmihályi Gábor – dob,
Berec Péter - harmonika

Kern András Kossuth díjas színművész nevéhez számos nagysikerű színpadi- és filmszerep, rendezés, kabaré szám és nagysikerű dal fűződik. Koncertezni viszont csak az elmúlt pár évben kezdett.

Hernádi Judit első nagy dalsikere a Sohase mondd volt, 1982-ben. Azóta több szóló lemeze jelent meg, de egy Kern Andrással közös CD is született, „Kernádi” címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban is, és duettben is szerepel az esten.

Heilig Gábor volt a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze, a gitározás mellett énekel is, hiszen pl.: az Öreg cowboy dala mára már, a közönség kérésére, elmaradhatatlan szám a koncert műsorból. 

Tájékoztatjuk Tisztelt Vendégeinket, hogy a 2017. július 5-re meghirdetett Kern András - Lövölde tér koncertünkre minden elővételi jegy elkelt. Az előadás estéjén a helyszínen 19:00 órától korlátozott számban állójegyeket árusítunk 1900 forintos egységáron. Az állójeggyel az állatkertbe 20:30 után lehet belépni!

Megértésüket köszönjük!

További információ: www.zoobudapest.com/koncertek