Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Légy Ott! élményprogramok 2023

Időpont: 2023. április 6. 10:00 — 2023. november 1. 16:00

2023-ban is felejthetetlen élményekkel várják a Légyott! élményprogramok a budapesti Állatkertbe és a Margitszigeti Kisállatkertbe látogatókat.

"Légy Ott!" közönségprogramjaink - mint minden évben - november elsejéig várják látogatóinkat az Állatkertben és Margitszigeti Kisállatkertben.

Az állatok és növények világát bemutató változatos élményprogramok nem csak kikapcsolódást nyújtanak, hanem a természettudományos érdeklődés felkeltését is célul tűzték ki. A Légy Ott! közönségprogramokon keresztül egész napos tudásgyarapító közönségprogramokban lehet része kicsiknek és nagyoknak, mindemellett a legkedveltebb növény és állatfajok bemutatóit gondozóik és az adott téma szakvezetőinek előadásai egészítik ki látványos és ismeretekkel teli szórakozást kínálva vendégeinknek.

A téli szünet után, 2023-ban az iskolai tavaszi szünet kezdetétől ismét megannyi ismerettel és élménnyel ismét várjuk látogatóinkat Légy Ott! programjainkon. Addig is köszönjük megtisztelő figyelmüket és részvételüket. Bízunk benne, hogy megannyi hasznos tudással gazdagodtak bemutatóinkon és látványprogramjainkon. Aki pedig szeretnék felidézni ezeket a vidám és látványos pillanatokat tekintsék meg nyári kisfilm összeállításunkat.