Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:00 Sz-V: 9:00-17:30

nincs időjárási adat

Adatvédelem

Tisztelt Látogatónk!

 

Amikor a Budapesti Állatkert internetes honlapját látogatod, eközben személyes adataidat is átadod számunkra.

Személyes adataid (vagyis azok az adatok, amelyek a személyeddel kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az általad használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Te is megadhatod nevedet, elérhetőségedet vagy más adataidat, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kívánsz lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen az állatkertek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy a személyes adataid kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve a rendelkezéseidnek megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az adataid felelős kezelője a Budapesti Állatkert.

Az adataid, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a Budapesti Állatkert nem adja tovább, kivéve a honlap látogatási statisztikájának rendszeres méréséhez a látogatásod automatikusan képződő technikai adatait a Medián közvélemény-kutató intézetnek, az ún. web bug technikával végzett Webaudit szolgáltatáshoz szükséges mértékben.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataidhoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az általad igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ez a tájékoztató a honlapunk tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése csak részét képezi adatkezelési tevékenységünknek. A Budapesti Állatkert más tevékenységei során is kapcsolatba kerül az állampolgárokkal, ügyfelekkel, melynek során kezeli az érintettek személyes adatait - erről általános adatvédelmi tájékoztatónk szól.

Ha további tájékoztatást szeretnél adataid kezeléséről, fordulj hozzánk elektronikus levélben, telefonon vagy postai úton.

Tájékoztató az Állatkertben működő biztonsági őrszolgálat munkájáról és a biztonsági kamerákról.