Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Újabb kisfilm a Pannon Park építéséről 2018. november 3.

Februárban már közzétettünk egy kisfilmet, amely a Pannon Park kivitelezésének első pár hónapját sűrítette másfél percbe. Újabb kisfilmünkben megmutatjuk, hogyan haladt előre az építkezés az év eleje óta a karéj és a tetőszerkezet kialakításával.

Aki rendszeresen nyomon követi Állatkertünk fejlődését, annak bizonyára nem újdonság, hogy intézményünk területe a közelmúltban jelentősen bővült. Az új területeken négy nagy fejlesztési programot valósítunk meg, amelyek közül az üzemellátást szolgáló új kiszolgáló zóna már tavaly átadásra került, idén májusban pedig a Holnemvolt Várat, Állatkertünk új játszóparkját is megnyitottuk a nagyközönség előtt. Most a Pannon Park kivitelezése zajlik, amelynek folyamatáról is igyekszünk rendszeresen hírt adni. Korábban már beszámoltunk az alapkőletételről, a földmunkákról és az alapozásról, nemrégiben pedig az acél tetőszerkezet szereléséről is.

A munkálatok előrehaladását legjobban az ún. time-lapse fotózási technikával készített kisfilmek szemléltetik. Ezek több hónap történéseit felgyorsítva, néhány percbe sűrítve mutatják be. A Pannon Park kivitelezéséről februárban már közzétettünk egy ilyen kisfilmet az első hónap munkálatairól, ám most egy újabb time-lapse kisfilmet állítottunk össze, amelyen már a karéj kialakításának, illetve az acél tetőszerkezet szerelésének folyamata is látható.