Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Tehetséggondozó állatkerti szakkört indítanak zoopedagógusaink 2023. december 1.

Régi hagyományunkat felelevenítve indítjuk el újra az Állatkerti szakkört, elsősorban 5. és 6. osztályos gyerekek számára.

Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek az állatok és növények titkai iránt, szeretnének természettudományos kérdésekkel foglalkozni, valamint bepillantást nyerni a kulisszák mögé. Mindezek mellett itt a helye minden olyan gyereknek, aki minél több információt szeretne tudni az állatok viselkedéséről és az ökológiai - környezetvédelmi kérdések sem hagyják hidegen. A foglalkozások kéthetente szombatonként, 9:00-13:00 óra között tartjuk. Tervezett kezdés 2024. január 27-e, a program zárása június 15-e.

A szakkörre olyan diákokat várunk, akik szívesen áldoznak a szabadidejükből arra, hogy a természet titkairól tanuljanak. A2023-24-es tanév második félévét felölelő 10 alkalmas szakkör résztvevői számára a részvételi díj tartalmaz egy éves gyermekbérletet is a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Tovább információkért érdeklődni a zooped@zoobudapest.com e-mail címen tudnak a szülők, illetve a részletes információkat a részvételi díjról és a jelentkezési űrlapon ezen a linken találják meg.