Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

nincs időjárási adat

Iskolai és óvodai csoportoknak

ÚJDONSÁG! Intézményi jegyek és bérletek a Holnemvolt Vár területére is érvényesek!
Részletes programokért keressék fel a www.holnemvoltvar.hu weboldalt!

A csoportok és kísérőik számára kedvezményes belépési lehetőséget biztosítunk:

Intézményi jegy
• Óvodás és iskolás csoportok számára váltható kizárólag hétköznap a jegypénztárak nyitvatartási idejében.
• 10 fős csoport kísérőjeként 1 fő számára ingyenes a belépés. Ezen felül a csoportot kísérők számára is biztosítunk kedvezményt: ez esetben ha a kísérő pedagógus - amennyiben kitöltik a regisztrációs lapot - 200Ft/fő áron tud bejönni; ha nem pedagógus, akkor 700 Ft/fő áron.
• Az intézményi jegy tanítási napokon és tanítási napokon kívül hétköznapokon használható fel az Állatkert és a Holnemvolt Vár területén.
• A kedvezmény igénybevételéhez kitöltött igénylőlap leadása szükséges, a látogatáshoz előzetes bejelentkezésre nincs szükség.
Ára (10 fő felett): 700 Ft/fő

Budapest Intézményi Bérlet
A budapesti székhelyű oktatási intézmények vásárolhatják, 100 fő számára tartalmaz belépőt, amely legalább 10 fős részletekben is használható. Egy intézmény korlátlan számú bérletet vásárolhat.
A bérlet a pénztárakban az év minden napján, a pénztárak nyitvatartási idejében váltható.
Az intézményi bérlet tanítási napokon és tanítási napokon kívül hétköznapokon használható fel az Állatkert és a Holnemvolt Vár területén.
Az intézményi bérlet a vásárlástól számított egy évig érvényes!
A gyermekeket kísérő pedagógusok belépése díjtalan.
Az elveszett bérleteket nem pótoljuk!
Ára: 50.000,- Ft.

Az Intézményi jegy és a Budapest Intézményi Bérlet vásárlásához töltse le az Intézményi jegy igénylőlap című nyomtatványt, majd fizetéskor kitöltve és az intézmény pecsétjével ellátva adja át a pénztárosnak.

A kedvezmény az intézményi jegy vásárlásához kötött, csak azzal együtt érvényes. A kedvezmény igénybevételéhez töltse le a Pedagógus regisztrációs lapot, majd érkezéskor adja át a pénztárosnak.

Belépési kedvezmény pedagógusok egyéni látogatásához:

Pedagógusok egyéni látogatásuk alkalmával, érvényes pedagógusigazolvány vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolás felmutatása mellett, 200,- Ft/fő áron szakmai belépőjegyet vásárolhatnak, amennyiben a pedagógus regisztrációs lapot kitöltik. A kedvezményes jegy nem átruházható, a kedvezmény visszavonásig érvényes.