Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 18°C

Osztálykirándulás

Az Állatkert remek helyszínt és programlehetőséget nyújt a tavaszi vagy őszi tanulmányi és osztálykirándulások, óvodán kívüli természetismereti foglalkozások, múzeumi napok megszervezéséhez. Egy egész tanítási napot vagy néhány órát is eltölthet nálunk csoportjával miközben élményekben gazdag programokon vehetnek részt. Megnézhetnek élő állat bemutatót, látványetetéseket, filmvetítést és ismeretterjesztő előadást is. Rendelkezésre állnak a játszóterek és ebédrendelésre is van lehetőség. Ha rossz időben, akár télen szeretnének kimozdulni, elsősorban a Varázshegy bejárását és programjait ajánljuk, de további tízezer négyzetméteren, fedett, fűtött kiállítóterek várják a csoportokat.

Közönségprogramok az Állatkertben

A közönségprogramok nem oktatási foglalkozások, hanem elsősorban ismeretterjesztő előadások, amelyen állatgondozók, demonstrátorok mesélnek állataikról, miközben az állatok egészen közelről is megtekinthetők valamely aktivitás közben (etetés, simogatás, tréningezés).

Légy Ott! programjaink különböző állatkerti helyszíneken zajlanak, naponta több mint 15 féle tematikával, átlagosan 10-15 perces időtartamban.

Az előadásokat az iskolai szünetekben és fesztiváljaink időszakában, valamint májustól – augusztusig naponta és a szeptemberi hétvégéken lehet megnézni.

A bemutatókra előzetes bejelentkezés nem szükséges. A programokon való részvétel érkezési sorrendben történik. Az aktuális kezdési időpontokról itt tájékozódhat.

A Varázshegy nem csak az Állatkert, hanem az ország legnagyobb, iskolán kívüli oktató létesítménye. 16 különleges teremben, élő állatok, interaktív játékok, ismeretterjesztő előadások, filmvetítés. A téma az élet sokszínűsége, az élővilág fejlődése. Kézzel fogható, hallható, látható felfedező élmények a legkisebbeknek is egész évben!

A Varázshegyről és programjairól részletesen itt tájékozódhat.

A kirándulás megszervezése

Ha szeretne segítséget, tanácsot vagy összeállított programot kapni óvodás csoportja, osztálya vagy egész iskolája számára a kiránduláshoz, jelentkezzen a zooped@zoobudapest.com e-mail címen a tervezett program előtt legalább két héttel.

A Fenntarthatóság Témahete keretében készült feladatlapok  továbbra is igényelhetőek osztálykirándulásokhoz, állatkerti programok szervezéséhez. Érdeklődni a zooped@zoobudapest.com elérhetőségen lehet.

Ebédelésre a helyszínen, a Barlangétteremben van lehetőség.
Csoportja számára gyermek menüt rendelhet előzetesen, az alábbi elérhetőségen:
Trencsényi Mónika
trencsenyi.monika@gundel.hu