Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Oktatási rendezvények

Jeles napok és tematikus programok

Jeles napok alkalmával ismeretterjesztő és oktatási rendezvényeket szervezünk.
A hétköznapokon általában a csoportokat (óvodákat és iskolákat) várjuk érdekes és változatos programokkal, míg a hétvége a családoké. A pedagógus kollégák számára ősszel és tavasszal Pedagógus Nyílt Napot rendezünk.
A programokat az együttműködő partnerszervezetekkel közösen szervezzük, sok játékkal, interakcióval, kézműves foglalkozásokkal. 

A részletes programról és a részvétel feltételeiről mindig az aktuális rendezvény előtti hetekben tájékozódhatnak. 

Jelen tanévre tervezett rendezvények:

Hagyományosan évente két alkalommal, ősszel és tavasszal várjuk az érdeklődő kollégákat, akik kíváncsiak az Állatkertben folyó oktatási-nevelési lehetőségekre.

NÉZZE MEG A 2023. MÁRCIUS 25-ei PEGADÓGUS NYÍLT NAP PROGRAMJÁT ITT

Az újdonságok bemutatása mellett szakmai programokat szervezünk: részt lehet venni állatkerti oktatási foglalkozásokon, jó gyakorlatok bemutatóin, ahol bepillantást nyerhetnek az zoopedagógiai munkába. Szervezünk kézművesprogramokat és tematikus előadásokat, vezetéseket is.

Azon túl, hogy ez kiváló módszertani programlehetőség, a résztvevők az Állatkert botanikai és vadállatmentő munkájába is betekintést nyerhetnek. 

A részletes programról, a regisztráció feltételeiről honlapunkon (www.zoobudapest.com) tájékozódhatnak. A rendezvény pedagógus igazolvánnyal, vagy azzal egyenértékű igazolással látogatható.