Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00  Sz-V: 9:00-19:00

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Oktatási rendezvények

Jeles napok és tematikus programok

Jeles napok alkalmával ismeretterjesztő és oktatási rendezvényeket szervezünk. A hétköznapokon általában a csoportokat (óvodákat és iskolákat) várjuk érdekes és változatos programokkal, míg a hétvége a családoké. A pedagógus kollégák számára a tavaszi és őszi fesztiválunk keretében Pedagógus Nyílt Napot rendezünk. Fesztiváljainkon mindig más-más tematikával várjuk az érdeklődőket. A programokat az együttműködő partnerszervezetekkel közösen szervezzük, sok játékkal, interakcióval, kézműves foglalkozásokkal. A rendezvények alatt a közönségprogramjaink is elérhetőek.

A részletes programról és a részvétel feltételeiről mindig az aktuális rendezvény előtti hetekben tájékozódhatnak a www.zoobudapest.com honlapon.

Pedagógus nyílt napok

Hagyományosan az őszi Állatszeretet Fesztivál és a tavaszi Föld Fesztivál keretében várjuk az érdeklődő kollégákat, akik kíváncsiak az Állatkertben folyó oktatási-nevelési lehetőségekre.
Az újdonságok ismertetése mellett szakmai programokat szervezünk. Részt vehetnek állatkerti oktatási foglalkozásokon, biológia és természetismeret órákon, ahol bepillantást nyerhetnek az zoopedagógiai munkába. Szervezünk kézműves programokat, bemutatjuk az állatkerti Zöldműhely tevékenységét.
Azon túl, hogy ez kiváló állatkerti továbbképzési lehetőség, a résztvevők bekapcsolódhatnak a fesztivál programjába is.

A részletes programról, a regisztráció feltételeiről honlapunkon (www.zoobudapest.com) tájékozódhatnak.