Nyitvatartás

H-P:9.00-16.00 Szo-V:9.00-16.00
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Önkéntes munka

Az Állatkertben minden nap azért dolgozunk, hogy az itt élő állatoknak biztonságos és kellemes körülményeket biztosítsunk, a látogatóknak pedig felejthetetlen élményt nyújtsunk. Ebben a munkában kollégáinkat sok-sok éve segítik önkéntesek is, akik szabadidejükben lelkesen vesznek részt az Állatkert munkájában. Biztosan te is találkoztál már velük az állatházak látogatótereiben, a kertben, vagy a rendezvényeinken.

Ha kedvet érzel hozzá, hogy részese legyél az Állatkert mindennapjainak, és ezért szívesen tennél is, változatos szerepekben várunk téged önkénteseink közé. Nem, tigrist biztosan nem fogsz simogatni, de segíthetsz az állatgondozóknak a takarításban és a látogatók informálásában a Lepkekertben, a Madagaszkár-házban, a Varázshegyben, és számos más állatházban, részt vehetsz a kertészek munkájában, vagy vállalhatsz egyéb feladatokat is.

Jelenleg az önkéntes felvétel szünetel, köszönjük a sok megkeresést! Következő jelentkezési időszakot várhatóan jövő év elején nyitjuk meg! Kérjük figyeljék honlapunkat további információkért!

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató az önkéntesekkel kapcsolatos adatkezelésről elérhető innen